Zoek:

Zet je theoretische kennis om in de praktijk.

Stages bij BASF Antwerpen

Een stage bij BASF is een uitzonderlijke ervaring. Op BASF sta je niet dichtbij de actie, je zit er midden in. Je neemt actief deel aan de dagelijkse werkervaring van BASF en werkt naast onze experten aan de wereld van vandaag en morgen. Zo doe je niet alleen stage bij BASF maar word je deel van ons team!

Hoe strik ik een stage?

Ster icoon

Search your match

Check ons stage-aanbod en solliciteer voor jouw favoriet. Matcht jouw profiel met onze stageplaats? Dan plannen we een kennismakingsgesprek tussen jou, een van onze HR-collega’s en de stagementor.

Op verkenning icoon

Verder verkennen

Tijdens het gesprek informeren we graag naar jouw achtergrond en (technische) interesses. Denk ter voorbereiding eens na over waarom jij geboeid werd door deze stageplaats en welke vragen jij nog voor ons hebt.

In de roos icoon

Love is in the air

Als jij na het gesprek een positief gevoel hebt bij de stage, en wij zien in jou een topstagiair, gaan we graag samen in zee. Na deze bevestiging beginnen we jouw stage administratief voor te bereiden en vragen we praktische gegevens op van je school.

Welkom in het team icoon

Welkom in ons team

Proficiat met je stage en welkom in ons team! Reken alvast op een warm onthaal en uitgebreide kennismaking met je collega’s. Na je stage helemaal de BASF-vibes te pakken? We maken het je graag gemakkelijk om te solliciteren voor een passende job!

Heb je een vraag?

Als je vragen hebt, stuur ons deze door via onderstaand formulier.


Bedienden bij BASF Antwerpen