Zoek:

In een snel veranderende wereld hebben we innovatieve professionals nodig.

We hebben jou nodig!

Wat heeft BASF te bieden?

Hoe verloopt ons sollicitatieproces?

Ster icoon

We have a match

Matcht jouw profiel met onze vacature? Dan nodigen we je uit bij BASF in Antwerpen om kennis te maken. Je hebt een gesprek met HR en soms wordt ook al een interview met de verantwoordelijke gepland. Er staan enkele redeneertesten op het programma, maar stress hoef je hier niet voor te hebben. Probeer voldoende uitgerust te zijn, zodat je je beste beentje kan voorzetten.

Op verkenning icoon

Verder op verkenning

Is je eerste ronde positief, en heb je nog geen gesprek gehad met de verantwoordelijke? Dan staat dit nu op de planning en kan je meteen de sfeer op het terrein verkennen. In andere gevallen wordt een assessment georganiseerd waar jouw competenties verder worden gematcht met de vacature.

In de roos icoon

Let's close the deal

Zijn alle interviews goed verlopen, dan krijg je een contractvoorstel van ons. Je krijgt de tijd om het te bekijken en daarna plannen we een contractbespreking. Er vindt ook een medisch aanwervingsonderzoek plaats. Daarna stap je naar huis met een getekend contract.

Welkom in het team icoon

Welkom in ons team

Contract op zak? Proficiat en welkom in ons team! Reken alvast op een warm onthaal en een uitgebreide kennismaking met je collega's. Daarna stomen we je klaar voor je nieuwe job, zodat je 'in no time' geïntegreerd bent in je team.

Tal van redenen om bij BASF te werken

Welkom thuis

Je werkt in een groot bedrijf op mensenmaat. De leuke werksfeer en persoonlijke aanpak maakt dat je je helemaal thuis voelt op BASF.

Dol op digitaal

Onze technische- en productie-omgevingen zitten vol hoogtechnologische snufjes. Boeiende, vooruitstrevende projecten stomen ons klaar voor de digitale toekomst!

In balans

Een gunstige Work life balance: Medewerkers hebben veel vakantiedagen en in verschillende functies kan je gebruik maken van glijdende werkuren en occasioneel thuiswerk.

Flexibel salarispakket

Alle medewerkers kunnen rekenen op een groeiend salarispakket met keuzes. Door het pakket aan verzekeringen en pensioensparen wordt ook aan de lange termijn gedacht.

Op weg naar klimaatneutraal

Wij creëren chemie voor een duurzame toekomst. Dit is meer dan een slogan: vanaf 2023 draaien we volledig op groene stroom. En vandaag investeren we honderden miljoenen euro in oplossingen om onze uitstoot van morgen volledig te neutraliseren.

Smakelijk!

Ons bedrijfsrestaurant zorgt dagelijks voor smakelijke maaltijden. Shiftmedewerkers kunnen ook zelf aan de slag in een uitgeruste keuken. Elke werkdag krijg je maaltijdcheques en er staan regelmatig fruitmanden voor een gezond tussendoortje.

Dynamische carrière

We geloven in levenslang leren. Door een ruim aanbod aan opleidingen, een persoonlijk opleidingstraject en onze interne jobmarkt heb je nooit meer het gevoel dat je stil staat.

Veilig van A naar BASF

Aan het verkeer kunnen we niet veel veranderen, maar er is keuze: kom je met de BASF-bus, teken je in op ons fiets-leaseplan, of verkies je de auto? BASF voorziet een interessante mobiliteitsvergoeding. In sommige functies krijg je een leasewagen.

Gezonde onderneming

We zijn trots op het feit dat we alle collega’s werkzekerheid en stabiliteit bieden in een gezond bedrijf.

Geen passende vacature gevonden bij onze jobs?

Heb je een vraag?

Als je vragen hebt, stuur ons deze door via onderstaand formulier.


Bedienden bij BASF Antwerpen